Gazzetta dello Sport: Kaka ar putea ajunge la Inter, la schimb cu Maicon

Cotidianul Gazzetta dello Sport scrie, luni, că antrenorul formaţiei Real Madrid, Jose Mourinho, a discutat cu tehnicianul echipei Inter Milano, Leonardo, despre un schimb Kaka-Maicon.

127 afișări
Imaginea articolului Gazzetta dello Sport: Kaka ar putea ajunge la Inter, la schimb cu Maicon

Gazzetta dello Sport: Kaka ar putea ajunge la Inter, la schimb cu Maicon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, preşedintele Interului, Massimo Moratti, nu este convins deocamdată să facă o propunere oficială în acest sens, deşi ideea de a-l avea pe Kaka în echipă îl atrage foarte mult.

"Brazilianul Kaka a afirmat în repetate rânduri că vrea să rămână la Real Madrid, iar în mai susţinuse că l-a convins pe Mourinho să-l păstreze în lot şi în sezonul viitor. Pe lângă asta, Kaka a fost jucător al echipei AC Milan, marea rivală a Interului", scrie sursa menţionată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici