Gazzetta dello Sport: Mutu a marcat un gol de poveste

Publicaţia Gazzetta dello Sport a scris, miercuri, că atacantul Adrian Mutu a marcat un gol de poveste în meciul pe care Fiorentina l-a câştigat, miercuri, cu scorul de 2-0, în faţa formaţiei Slavia Praga, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

15 afișări
Imaginea articolului Gazzetta dello Sport: Mutu a marcat un gol de poveste

Gazzetta dello Sport: Mutu a marcat un gol de poveste (Imagine: Mediafax/AFP)

"După doar trei minute, Mutu a transformat o lovitură liberă acordată de arbitrul Webb după un fault asupra lui Gilardino. Mutu a marcat un gol de poveste, iar Fiorentina a avut un joc spectaculos", a notat Gazzetta dello Sport.

Site-ul violanews.com i-a acordat lui Mutu nota 6,5.

Fiorentina.it l-a notat pe Mutu cu 7. "Imediat a trimis mingea în poartă cu o lovitură liberă de campion. Nu este într-o stare fizică foarte bună, dar rămâne periculos", a scris fiorentina.it.

Fiorentinanes.com l-a notat pe Mutu cu 7. "S-a remarcat exclusiv la lovitura liberă din minutul 3, care a deschis drumul victoriei şi poate al calificării. În rest nu sunt multe urme ale prezenţei sale în teren", a notat sursa citată.

Nota 6,5 a primit-o Mutu de la site-ul calciotoscano.it. "Mutu a marcat datorită unei lovituri libere magistrale", a scris calciotoscano.it.

Adrian Mutu a marcat un gol în partida pe care echipa sa, Fiorentina, a câştigat-o, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), în faţa formaţiei Slavia Praga, în manşa întâi a turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Mutu a marcat în minutul 3, când a transformat o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri, lateral-stânga. Golul al doilea a fost înscris de Gilardino, în minutul 58, italianul trimiţând mingea cu capul în poartă, de la şase metri. Atacantul român a fost schimbat în minutul 77, cu Osvaldo.

Partida retur va avea loc în data de 27 august, de la ora 21.45, la Praga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici