Gemenii tenisului se retrag la vârsta de 42 de ani

  • Bob şi Mike Bryan au anunţat într-un interviu pentru New York Times că se retrag la 42 de ani.
  • Cei doi sunt născuţi la 2 minute distanţă şi au format cel mai de succes dublu din istoria tenisului.
  • Fraţii Bryan au câştigat peste 1100 de meciuri, 119 turnee, din care 16 Grand Slam-uri.
108 afișări
Imaginea articolului Gemenii tenisului se retrag la vârsta de 42 de ani

Profimedia

Fraţii Bryan şi-au luat adio de la tenis. Bob şi Mike au anunţat că se retrag cu efect imediat. La 42 de ani, cei doi pun punct celui mai de succes dublu din istoria tenisului. Iniţial, doreau să participe şi la US Open însă au ales să nu o mai facă. Dar răn recordurile lor fantastice: de 10 ori au terminat anul pe primul loc în clasament, iar în urmă cu 15 ani reuşeau să joace în 7 finale consecutive de Grand Slam. 

Gemeni şi-au luat rămas bun de la fani la Australian Open. Acolo au pierdut în turul al 3-lea, iar la final au vorbit despre drumul parcurs împreună în tenis.
 
Acesta este fratele meu, e geamănul meu. Dacă era un frate normal, cred că terminam de mult. Doar pentru că avem acelaşi ADN am putut să trecem peste înfrângeri, peste suişuri şi coborâşuri. A fost o călătorie al naibii de frumoasă. Nu am fi făcut asta la 41 de ani dacă nu iubeam acest sport şi dacă nu iubeam să jucăm împreună, ” au declarat Bob şi Mike Bryan, după eliminarea de la Australian Open.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici