George Becali: Am oferit celor de la Astra 800.000 pe Alibec şi 300.000 pe Boldrin

Finanțatorul echipei Steaua București, George Becali a dezvăluit că a făcut o ofertă de 1,1 milioane de euro pentru doi jucători ai Astrei, Alibec şi Boldrin. Finanţatorul oferă 800.000 de euro în schimbul golgheterului campioanei din sezonul trecut şi 300.000 de euro pentru mijlocaşul brazilian.

2 afișări

În ziua în care a anunţat că s-a înţeles cu managerul tehnic de la Viitorul, Gheorghe Hagi pentru transferul lui Florin Tănase, George Becali a vorbit şi despre negocierile pe care le poartă cu Astra pentru Denis Alibec şi Boldrin.

Imediat după victoria cu Chiajna, 1-0 pe Arena Naţională, finanțatorul vicecampioanei României a dezvăluit sumele pe care le oferă pe cei doi jucători, dar şi "oferta" pe care a făcut-o pentru Teixeira.

"Eu ştiu acum cu Tănase? Unde să intre titular, cu ce echipă? Cu Manchester City nu are drept de joc, poate juca doar în grupe. Să vedem ce e cu Alibec, aşteptăm un răspuns în această seară pentru Budescu, Alibec, Boldrin şi Teixeira. A vorbit soţia lui Reghe cu Dani Coman. Eu le-am zis un preţ, dacă vor să-l dea...Le-am dat 800.000 pe Alibec şi 300.000 pe Boldrin şi să-mi dea ei 10.000 de euro să-l iau pe Teixeira. Scapă de salariu, 15.000 pe lună. Eu, dacă vrea cineva să-l ia pe Alcenat, îi dau 25.000 de euro", a declarat George Becali la finalul meciul cu Concordia Chiajna, în urma căruia echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf a acumulat șase puncte în Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici