George Becali: Vreau să-i transfer pe Morais, Alibec, Gnohere şi Mateiu

George Becali spune că şi în iarnă va face câteva transferuri spectaculoase, chiar dacă în vară a schimbat aproape toată echipa. Curios, finanţatorul Stelei nu ia în calcul nici de această dată să transfere un fundaş dreapta, unul dintre posturile cu probleme.

293 afișări
Imaginea articolului George Becali: Vreau să-i transfer pe Morais, Alibec, Gnohere şi Mateiu

George Becali: Vreau să-i transfer pe Morais, Alibec, Gnohere şi Mateiu

Patronul Stelei şi-a făcut deja lista de achiziţii pentru următoarea perioadă de transferuri. Becali a anunţat că-i vrea pe Alibec, Morais, Gnohere şi Mateiu, însă doar în anumite condiţii. Despre primii doi, Becali a declarat că-i transferă numai dacă Astra nu va prinde play-off-ul. Gnohere are în continuare probleme la Dinamo, în timp ce Mateiu a fost trimis de Craiova la echipa secundă, deoarece refuză un salariu mai mic.

"Trebuie doar ca Astra să nu prindă play-off-ul şi îi iau pe Alibec şi Morais, că sunt jucători buni. Şi pe "Bizonul" o să îl mai iau, ăştia trei şi gata, defilez. Pe Mateiu ofer acum 250.000 de euro. Atât au dat ei pe el când l-au luat, atât dau şi eu. Dacă vor bine, daca nu, asta e. Îl iau că îmi e milă de copil, ca să-l salvez", a declarat Becali la Sport.ro.

Finanţatorul Stelei lasă de înţeles că nici de această dată nu se gândeşte să aducă un fundaş dreapta. Gabi Enache, titularul pe acel post, a avut evoluţii dezastruoase în acest sezon, cu greşeli decisive aproape în fiecare meci. În schimb, Becali spune că vrea să-l transfere pe Morais, ceea ce ar duce la cinci numărul fundaşilor stânga, dacă ar fi să-i luăm în calcul şi pe Toşca şi Mitrea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici