Steaua şi Astra şi-au aflat adversarii din grupele Europa League/ George Becali, finanţator Steaua: Obiectivul este să ajungem măcar în semifinale

Steaua a fost inclusă în Grupa L, alături de Villareal, FC Zurich şi Osmanlispor, echipă la care evoluează şi Raul Rusescu, în timp ce Astra Giurgiu va evolua în Grupa E, alături de Viktoria Plzen, AS Roma şi Austria Viena. George Becali consideră că a avut parte de o tragere la sorţi favorabilă. Patronul vicecampioanei e convins că echipa sa ar putea ajunge până în semifinalele competiţiei.

10935 afișări
Imaginea articolului Steaua şi Astra şi-au aflat adversarii din grupele Europa League/ George Becali, finanţator Steaua: Obiectivul este să ajungem măcar în semifinale

Steaua şi Astra şi-au aflat adversarii din grupele Europa League

Meciurile din grupele Europa League vor avea loc pe 15 şi 29 septembrie, 20 octombrie, 3 şi 24 noiembrie şi 8 decembrie.

În fazele superioare ale competiţiei se vor califica echipele clasate pe primele două locuri din cele 12 grupe, cărora li se vor adăuga cele 8 echipe clasate pe locurile 3 din grupele Ligii Campionlor.

Finala se va disputa pe 24 mai, pe Friends Arena din Stockholm.

GRUPA A
Manchester United
Fenerbahce
Feyenoord
Zorya Luhansk

GRUPA B
Olympiacos
Apoel
Young Boys Berna
Astana


GRUPA C
Anderlecht
Saint-Etienne
Mainz
Gabala

GRUPA D
Zenit Sankt Petersburg
AZ Alkmaar
Maccabi Tel Aviv
Dundalk

GRUPA E
Viktoria Plzen
AS Roma
Austria Viena
Astra Giurgiu

GRUPA F
Athletic Bilbao
Genk
Rapid Viena
Sassuolo

GRUPA G
Ajax Amsterdam
Standard Liege
Celta Vigo
Panathinaikos

GRUPA H
Şahtior Doneţk
Braga
Gent
Konyaspor

GRUPA I
Schalke 04
Salzburg
FK Krasnodar
Nice

GRUPA J
Fiorentina
Paok
Slovan Liberec
Qarabag

GRUPA K
Internazionale Milano
Sparta Praga
Southampton
Hapoel Beer Sheva

GRUPA L
Villareal
Steaua Bucureşti
FC Zurich
Osmanlispor

Becali se bucură pentru că Steaua va întâlni din nou Villarreal

George Becali consideră că a avut parte de o tragere la sorţi favorabilă. Patronul vicecampioanei e convins că echipa sa ar putea ajunge până în semifinalele competiţiei. George Becali se bucură că va întâlni din nou Villarreal, formaţie care îi elimina pe roş-albaştri în optimile Cupei UEFA, sezonul 2004-2005, după 0-0 în Ghencea şi 0-2 în deplasare.

"Nu ai cum să uiţi meciul cu Villarreal. A fost ceva de vis, Dumnezeiesc. Îmi aduc aminte cu mai mare drag de acea partidă decât de dubla cu Standard Liege, când ne-am calificat în Ligă Vreau mai mult decât primăvara europeană. Vreau să ajungem în semifinale sau poate chiar în finală!

Transferul lui Alibec nu depinde de mine. Dacă Astra crede că poate ieşi din grupe, poate să îl ţină. E politica lor", a declarat Gigi Becali la sport.ro
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici