George Copos, după înfrângerea din meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ: Să le fie ruşine

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, nu a dorit să discute cu presa la ieşirea de la şedinţa din vestiar avută cu jucătorii şi antrenorii după înfrângerea din meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 1-2, şi a spus doar "să le fie ruşine".

181 afișări
Imaginea articolului George Copos, după înfrângerea din meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ: Să le fie ruşine

George Copos (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Copos, însoţit de preşedintele Consiliului de Administraţie, Ion Taban, au discutat aproximativ 25 de minute cu jucătorii şi antrenorii Rapidului.

Întrebat la conferinţa de presă de după meci dacă demisionează din funcţie, Răzvan Lucescu a spus: "Mai aveţi alte întrebări?", după care s-a ridicat şi a plecat.

Echipa Rapid Bucureşti a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), de formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I, în care fanii giuleşteni au cerut demisia antrenorului Răzvan Lucescu. Golurile învingătorilor au fost marcate de Constantinescu '38 şi Stana '78, în timp ce pentru gazde a înscris Herea, în minutul 45+2 din penalti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici