Germanca Magdalena Neuner, campioană olimpică în proba de biatlon 12,5 km, Eva Tofalvi - locul 24

Sportiva germană Magdalena Neuner a devenit campioană olimpică în proba de 12,5 kilometri start în bloc, în urma victoriei de duminică, de la Jocurile Olimpice de la Vancouver, în timp ce Eva Tofalvi a terminat pe locul 24.

69 afișări
Imaginea articolului Germanca Magdalena Neuner, campioană olimpică în proba de biatlon 12,5 km, Eva Tofalvi - locul 24

Germanca Magdalena Neuner, campioană olimpică în proba de biatlon 15 km (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Neuner, care mai câştigase o medalie de aur şi una de argint la Vancouver, a fost cronometrată cu timpul de 35 de minute, 19 secunde şi şase sutimi.

Medalia de argint i-a revenit rusoaicei Olga Zaiţeva (+ 5.5), în timp ce bronzul a fost câştigat de germanca Simone Hauswal (+ 7.3).

Tofalvi a încheiat pe locul 24, la o întârziere de două minute, 41 de secunde şi o sutime de învingătoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici