Germanul Marcel Kittel a câştigat etapa a zecea a Turului Franţei

Rutierul german Marcel Kittel (Argos) a câştigat la sprint, marţi, etapa a zecea a Turului Franţei, desfăşurată pe distanţa de 197 de kilometri, între Saint-Gildas-des-Bois şi Saint-Malo.

128 afișări
Imaginea articolului Germanul Marcel Kittel a câştigat etapa a zecea a Turului Franţei

Marcel Kittel (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kittel, în vârstă de 25 de ani, aflat la al doilea succes de etapă în actuala ediţie a Turului Franţei, a fost urmat de compatriotul său André Greipel (LTB) şi de britanicul Mark Cavendish (OPQ).

Tricoul galben de lider al clasamentulului general este deţinut în continuare de britanicul Chris Froome (Sky).

Următoarea etapă, miercuri, va fi un contratimp individual de la Avranches la Mont-Saint-Michel pe distanţa de 33 km.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici