Gest de omenie. Gary Neville şi Ryan Giggs îşi pun hotelurile la dispoziţia personalului medical din Marea Britanie

  • Gary Neville şi Ryan Giggs pun două hoteluri la dispoziţia personalului medical din Marea Britanie.
  • Beneficiari vor fi cei din Serviciul Naţional din Sănătate (NHS) şi alţi membri din cadrul personalului medical.
  • Recent, o altă echipă din Marea Britanie a decis să facă un gest similar.
378 afișări
Imaginea articolului Gest de omenie. Gary Neville şi Ryan Giggs îşi pun hotelurile la dispoziţia personalului medical din Marea Britanie

Gest de omenie. Gary Neville şi Ryan Giggs îşi pun hotelurile la dispoziţia personalului medical din Marea Britanie

Gary Neville şi Ryan Giggs şi-au manifestat solidaritatea în urma pandemiei de coronavirus. Cei doi foşti mari jucători de la Manchester United îşi pun hotelurile la dispoziţia personalului medical din Marea Britanie.

Exchange Hotel şi Hotel Football, din Manchester, vor fi închise publicului general, iar 176 de paturi vor fi puse la dispoziţia Serviciului Naţional de Sănătate (NHS) şi a altor membri din personalul medical din Marea Britanie.

„E un moment în care întreaga industrie trebuie să arate solidaritate, nu doar faţă de personalul său, ci şi faţă de oamenii care au nevoie de cazare în următoarele luni din cauza acestei perioade nesigure. Personalul nostru va lucra în regim normal cât timp cei din domeniul medical vor fi cazaţi aici, în izolare, pentru a nu risca să pună în pericol sănătatea famililor acestora", a scris Gary Neville, fost jucător Manchester United, pe Twitter.

Recent, o altă echipă din Anglia, Chelsea, a decis să facă un gest similar şi a pus hotelul clubului la dispoziţia celor din Serviciul Naţional de Sănătate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici