Gest splendid al clubului scoţian Motherwell: oferă abonamente gratuite pentru şomeri

  • Iniţiativa grupării scoţiene de fotbal se referă la fanii care şi-au pierdut locul de muncă sau care câştigă mai puţin în pandemie.
  • Mulţi suporteri au fost puternic afectaţi de criză şi nu îşi pot permite bilete de intrare la meciurile din prima ligă.
  • Motherwell participă cu 60.000 de lire, cât au strâns şi suporterii, pentru a sprijini cazurile sociale.
177 afișări
Imaginea articolului Gest splendid al clubului scoţian Motherwell: oferă abonamente gratuite pentru şomeri

Fani Motherwell Sursafoto: Facebook Motherwell

Mulţi fani au fost puternic afectaţi de criză şi nu îşi pot permite bilete de intrare la meciurile de fotbal. O situaţie care a afectat în mod deosebit clubul scoţian de primă ligă Motherwell.

Redeschiderea arenelor pentru fani după epoca Covid-19 a adus în discuţie probleme financiare ale suporterilor. Unii oameni au fost afectaţi puternic de criză.

Clubul scoţian Motherwell a decis să ofere abonamente pentru un sezon celor care nu au unde munci sau care câştigă mult mai puţin decât câştigau înainte de pandemie.

O iniţiativă care implică atât clubul, cât şi suporterii, care au participat la o strângere de fonduri pentru a permite grupării să ofere şi mai multe bilete celor nevoiaşi.

"Vom oferi abonamente gratuite persoanelor care sunt şomere şi care câştigă mai puţin. Vrem ca toată lumea să se simtă parte a clubului şi să elimine orice barieră financiară acolo unde este posibil. Fanii noştri au strâns peste 60.000 de lire sterline pentru iniţiativa Well In, pentru a ne ajuta.

Noi, ca şi club, am pus aceeaşi sumă, astfel încât să putem da cât mai multe bilete oamenilor”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici