Gestul frumos făcut de Shaquille O'Neal pentru un fan care i-a transmis condoleanţe pentru moartea lui Bryant | FOTO

Shaquille O'Neal i-a cumpărat un laptop unui fan care i-a transmis condoleanţe pentru moartea surorii lui şi a lui Kobe Bryant.

1500 afișări
Imaginea articolului Gestul frumos făcut de Shaquille O'Neal pentru un fan care i-a transmis condoleanţe pentru moartea lui Bryant | FOTO

Gestul frumos făcut de Shaquille O'Neal pentru un fan care i-a transmis condoleanţe pentru moartea lui Bryant | FOTO

O’Neal a întâlnit un fan, Patrick Martin, la un magazin Best Buy din McDonough, Georgia. Bărbatul dorea să cumpere un laptop nou când a dat peste fostul mare baschetbalist. Martin şi persoana care îl însoţea i-au transmis lui O'Neal condoleanţe pentru cele două pierderi suferite recent, apoi au şi-au văzut de treabă.

Ulterior, fostul star NBA s-a apropiat de cei doi şi i-a spus lui Martin să aleagă laptopul pe care şi-l doreşte deoarece îl va plăti el.

Shaquille O’Neal a declarat recent că moartea lui Kobe Bryant l-a determinat să sune persoanele cu care se afla în conflict sau avea dispute pentru a face pace cu acestea.

Bryant şi O’Neal au avut o dispută îndelungată pe când erau colegi de echipă la Los Angeles Lakers, dar ulterior au devenit prieteni şi au avut o rivalitate constructivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici