Gheorghe Constantin: Peseiro a fost eliminat pentru că a părăsit spaţiul tehnic

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că antrenorul Jose Peseiro a fost eliminat şi trimis în tribună de abitrul Alexandru Tudor la finalul meciului Rapid - Dinamo, pentru că a părăsit spaţiul tehnic.

14 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Constantin: Peseiro a fost eliminat pentru că a părăsit spaţiul tehnic

Antrenorul Jose Peseiro (Imagine: Mediafax Foto)

"Peseiro a părăsit suprafaţa tehnică şi a mers spre colţul terenului pentru că vroia cred să intervină acolo. Ce putea să facă arbitrul decât să-l trimită în tribună? Nu conta că era minutul 94, putea să se întâmple oricând, atâta timp cât se întâmplă pe parcursul jocului", a spus oficialul CCA.

Chiar dacă Jose Peseiro se află la a treia eliminare în cele cinci etape disputate până acum, Gheorghe Constantin susţine că antrenorul portughez nu este urmărit de arbitri pentru a fi eliminat.

"Nu pot să spun că Peseiro e urmărit de arbitri să-l elimine pentru că nu există aşa ceva. Arbitrii nu au nimic cu Peseiro. Numai că firea lui îl face să primească aceste avertismente. Trăieşte la mare intensitate meciul şi din cauza asta este eliminat des", a explicat Constantin.

Preşedintele CCA s-a arătat mulţumit de prestaţia centralului Alexandru Tudor la meciul Rapid - Dinamo, scor 2-1, din cadrul etapei a V-a a Ligii I.

"Eu am văzut numai repriza a doua, că am fost la Vaslui observator. Dar din informaţiile pe care le am şi din raportul observatorului prestaţia lui Tudor a fost bună spre foarte bună. Are notă de la observator între bine şi foarte bine", a afirmat oficialul CCA.

Constantin a precizat că Tudor nu i-a acordat mijlocaşului Adrian Ropotan două cartonaşe galbene, explicând că primul avertisment al partidei l-a primit Gabriel Boştină.

"Am văzut faza respectivă din debutul meciului. Tudor a acordat o lovitură liberă pentru Rapid în urma faultului făcut de Ropotan. Tudor nu i-a dat nicio măsură disciplinară, nici galben, nici roşu, apoi urma să se execute lovitura liberă. Ropotan era cu spatele, nici nu mai era interesat de fază, iar la locul execuţiei se afla Boştină. Acesta nu a permis reluarea jocului trimiţând mingea cu piciorul de la locul loviturii. Iar pentru această comportare nesportivă Tudor i-a acordat galben lui Boştină. În mod sigur nu i-a arătat două galbene lui Ropotan", a menţionat Gheorghe Constantin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici