Gheorghe Hagi: Am început prost meciul, a doua repriză a fost mai bine. Acum ne vedem de drum

Învins din nou de Astra, de data aceasta în sferturile de finală ale Cupei României, Gică Hagi şi-a felicitat adversarii la finalul partidei de la Ovidiu şi a anunţat că trebuie să schimbe ceva în jocul Viitorului pentru a se putea întoarce cu un rezultat bun din meciul de la Giurgiu.

1 afișare

Viitorul a ratat şansa de a merge în semifinale, iar eşecul contra Astrei l-a supărat pe Hagi, care a avut, totuşi, puterea de a recunoaşte meritele echipei lui Şumudică: "Înfrângerile nu sunt frumoase. Astra e o echipă bună, experimentată, cu jucători care fac diferenţa. Am început prost meciul, a doua repriză a fost mai bine, acum ne vedem de drum, asta e...Am ieşit din Cupă, mai trebuie să creştem, învăţăm din toate şi tragem concluzii.

Noi jucăm, dar deocamdată ei o fac mai bine decât noi. Sunt mai buni decât noi, îi felicităm, vom vedea ce se va întâmpla luni. Pentru noi urmează o perioadă frumoasă. Ne-am depăşit condiţia, dacă nu vreţi să vedeţi, asta e. Avem limitele noastre, nu suntem cei mai buni şi cei mai frumoşi. Atât putem, creştem jucători, poate lotul nu e extraordinar. Voi vreţi să spun vorbe urâte, dar nu pot. Nu putem neglija adversarul, care e unul foarte bun.

Trebuie să schimbăm anumite lucruri la Astra dacă vrem un rezultat pozitiv. Toate echipele din play-off sunt puternice, au avantaje faţă de noi. Noi suntem o surpriză plăcută anul acesta, chiar dacă unii nu vor s-o vadă. Cred că nimeni din România nu se gândea că Viitorul va fi la nivelul acesta, chiar dacă am schimbat zece jucători.

Realitatea e că Astra a fost mai bună decât noi. Îi felicit pe antrenori, pe jucători, acesta e adevărul şi trebuie să-l acceptăm", a spus Hagi, la microfonul Digi Sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici