Gheorghe Hagi, antrenor FC Viitorul: Am avut şi noroc, adversarii au avut ocazii, puteau să marcheze golul doi

Gheorghe Hagi, antrenorul echipei FC Viitorul, a declarat, vineri, după victoria formaţiei sale pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 2-1, în etapa a 13-a din Liga 1, faptul că adversarii au jucat foarte bine şi puteau să egaleze pe finalul meciului.

521 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi, antrenor FC Viitorul: Am avut şi noroc, adversarii au avut ocazii, puteau să marcheze golul doi

Gheorghe Hagi, antrenor FC Viitorul: Am avut şi noroc, adversarii au avut ocazii, puteau să marcheze golul doi (Imagine: Bogdan Stamatin/ Arhiva Mediafax Foto)

În partida de la Ovidiu, au marcat Iancu (penalty 21'), Chiţu (penalty 45+2'), respectiv Bud (85').

"Ştiam că întâlnim cea mai bună echipă, au marcat multe goluri şi au primit puţine. Trebuie să recunoaştem că am avut şi noroc, au avut ocazii, puteau să marcheze şi golul doi. Am jucat bine în prima repriză, în a doua repriză nu am mai vrut să jucăm. Echipa de anul trecut era mult mai tehnică, aveam mai mulţi decari. Cea de anul ăsta are mai multă forţă şi viteză. Gabi Iancu are plăcerea să se antreneze, uşor-uşor va reveni. Din iarnă încolo, vom vorbi de un alt Iancu", a declarat Hagi la finalul partidei, pentru DigiSport.

În urma acestui rezultat, FC Viitorul se află pe locul trei în clasament, cu 23 de puncte, iar CFR Cluj ocupă poziţia a şaptea, cu 17 puncte.

Gabi Iancu, atacantul echipei FC Viitorul, a declarat după meci: "A fost un meci greu, contra unei echipe în formă. Sunt trei puncte meritate. Noi ne gândim la play-off, mai sunt multe meciuri de jucat. La penalty-uri nu avem o ordine, depinde cum simţim şi dacă ni se transmite ceva de pe margine. Şi la al doilea aş fi vrut să bat eu, dar a vrut şi Chiţu şi el a luat mingea primul. A marcat, poate dacă executam eu ratam. Eu m-am maturizat de când am revenit la Viitorul. Sunt cuminte, n-a mai apărut nimic de rău. Nu am avut evoluţii foarte bune, mi-a fost greu pentru că am revenit după multe luni în care n-am jucat deloc. Deocamdată nu mă gândesc la naţională, sunt alţii mai în formă".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici