FC Viitorul - CFR Cluj, scor 2-1, în etapa a 13-a din Liga 1

FC Viitorul a câştigat, vineri, meciul de pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 2-1, în etapa a 13-a din Liga 1.

321 afișări
Imaginea articolului FC Viitorul - CFR Cluj, scor 2-1, în etapa a 13-a din Liga 1

FC Viitorul - CFR Cluj, scor 2-1, în etapa a 13-a din Liga 1

Au marcat: Iancu - penalty 21', Chiţu - penalty 45+2' / Bud 85'. În urma acestui rezultat, FC Viitorul se află pe locul trei în clasament, cu 23 de puncte, iar CFR Cluj ocupă poziţia a şaptea, cu 17 puncte.

FC Viitorul: Rîmniceanu - Benzar, Ţîru, Brandan, Boli - R. Marin, Nedelcu (Mitache 72'), Daniel Lopez (Hodorogea 60') - Chiţu, Iancu (Tchuimeni-Nimely 60'), Coman. Antrenor: Gheorghe Hagi.

CFR Cluj: Marc - Rus, Larie, Horj, Peteleu - Gomelt (Camora 46'), Nascimento - Sorsa (Păun 57'), Juan Carlos (Omrani 46'), Nouvier - Bud. Antrenor: Vasile Miriuţă.

1-0: Acţiune frumoasă a gazdelor, finalizată cu un şut din prima de Iancu. Laurenţiu Rus a comis însă henţ în careu, iar George Găman a acordat lovitură de pedeapsă. Gabi Iancu a transformat cu emoţii lovitura de la 11 metri şi a deschis scorul. Decarul gazdelor a tras în stânga portarului, care a atins mingea, fără a reuşi să o oprească din drumul spre plasă.

2-0: Filipe Nascimento a avut o intervenţie inexplicabilă asupra lui Răzvan Marin în careu, chiar sub ochii lui George Găman. Lovitura de la 11 metri a fost executată de Chiţu, care a transformat impecabil şi a dublat avantajul gazdelor.

2-1: Clujenii reduc din diferenţă prin Bud, care a înscris cu un şut puternic din interiorul careului, după o pasă primită de la Păun.

Cartonaşe galbene: Marin 49', Nedelcu 52' / Rus 19', Nascimento 49', Păun 72', Nouvier 76'.

Cartonaşe roşii: -.

Arbitri: George Găman (Craiova), Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe), Dragoş Mihai Iliescu (Craiova); rezervă: Eduard Ioniţă (Constanţa).

Observatori: Irina Mîrţ (Bucureşti), Marin Petrache (Săbăreni).

Stadion: "Viitorul", Ovidiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici