Gheorghe Hagi, despre situaţia în care se află echipa FC Viitorul: Trebuie să facem o analiză importantă

FC Viitorul a pierdut al treilea meci consecutiv în Liga 1, sâmbătă, cu nou-promovata Sepsi OSK, scor 1-0.

1333 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi, despre situaţia în care se află echipa FC Viitorul: Trebuie să facem o analiză importantă

Gheorghe Hagi: Trebuie să facem o analiză importantă

Mijlocaşul Dragoş Nedelcu şi antrenorul Gheorghe Hagi au vorbit despre situaţia în care se află echipă, la microfonul Digi Sport, după finalul partidei disputate la Braşov, pe stadionul Tineretului.

"Venim după trei înfrângeri în ultimele trei etape, traversăm un moment mai slab. Nu avem nicio scuză, trebuie să trecem peste aceste rezultate. Avem un lot de 25 de jucători, cu toţii trebuie să ne aducem aportul. Nu se poate vorbi despre oboseală", a declarat Dragoş Nedelcu.

Comparativ cu Nedelcu, antrenorul Hagi a încercat să fie mai explicit în legătură cu prestaţia echipei sale.

"Aşa e în sport şi în fotbal. Sunt situaţii, momente în care poţi decide soarta unui meci şi momente în care totul merge împotriva ta. Trebuie să facem o analiză importantă. Jucăm din trei în trei zile şi nu avem timp nici să ne plângem. Trebuie să ne revenim rapid la nivelul la care eram. Probabil nu ştim să ne comportăm la nivelul acesta.

Astăzi au intrat şapte, opt jucători lucizi, proaspeţi, care nu au jucat acolo (n.r. la Nicosia)... Eu zic că am avut şansa noastră să câştigăm, iar adversarii au avut două oportunităţi. Joacă şi ei fotbal şi e normal să le aibă. Din păcate noi n-am marcat şi ei au marcat. Ce să zic de ratarea lui Coman, chiar înainte de gol? Era spre poartă şi s-a întors (n.r. râde). Totul durează o zi în sport şi în viaţă. Dacă ai puterea să te ridici, bine. Dacă nu, nu va fi bine", a spus Gheorghe Hagi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici