Monica Niculescu a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Washington

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu, locul 59 în clasamentul WTA, a fost eliminată, vineri noapte, în sferturile de finală ale turneului de la Washington (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 226.750 de dolari.

269 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Washington

Monica Niculescu a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Washington

Cap de serie numărul şase, Niculescu a fost învinsă, scor 3-6, 4-6, de către germana Julia Georges, ocupanta poziţiei a 40-a în ierarhia mondială, după o oră şi 34 de minute de joc.

Pentru accederea în sferturile de finală ale competiţiei din capitala Statelor Unite ale Americii, românca va încasa un cec în valoare de 6.200 de dolari şi 60 de puncte în clasamentul WTA.

Niculescu va continua pe tabloul de dublu. Perechea Monica Niculescu/Sania Mirza (România/India), cap de serie numărul 1, va evolua în semifinale cu cuplul Eugenie Bouchard/Sloane Stephens (Canada/SUA).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici