Barcelona a anulat plata a 26 de milioane de euro către tatăl lui Neymar, după transferul la PSG

Tatăl lui Neymar nu va primi comisionul de 26 de milioane de euro, stabilit în 2016, atunci când brazilianul a semnat prelungirea contractului cu Barcelona, a anunţat, vineri, gruparea catalană, prin intermediul purtătorului de cuvânt, Josep Vives, citat de Marca.

675 afișări
Imaginea articolului Barcelona a anulat plata a 26 de milioane de euro către tatăl lui Neymar, după transferul la PSG

Barcelona a anulat plata a 26 de milioane de euro către tatăl lui Neymar, după transferul la PSG

"Clauza avea trei condiţii: Jucătorul să nu negocieze cu un alt club înainte de 31 iulie 2017, fotbalistul să-şi exprime public intenţia de a respecta contractul şi ca plata să se facă la 1 septembrie pentru a ne asigura că nu pleacă la un alt club", a spus Vives, citat de Marca. Catalanii au blocat, marţi, plata comisionului, aşteptând să vadă dacă jucătorul pleacă sau nu de la club.

Tatăl lui Neymar le ceruse şefilor de la PSG să confirme transferul după data de 31 iulie ca să poată încasa comisionul de 26 de milioane de la Barcelona, plus cel din partea francezilor, în valoare de 36 de milioane de euro. În octombrie 2016, după ce Neymar a semnat prelungirea contractului cu Barcelona, tatăl lui Neymar a încasat un comision de 14 milioane de euro, iar a doua tranşă, cea de 26 de milioane de euro, trebuia achitată în această vară.

PSG a anunţat, joi seara, transferul lui Neymar de la FC Barcelona, în schimbul a 222 de milioane de euro, echivalentul clauzei de reziliere a contractului pe care brazilianul îl avea cu formaţia de pe Camp Nou. Căpitanul naţionalei Braziliei a semnat pânâ în 2022 cu formaţia din capitala Franţei, unde va purta numărul 10 şi va încasa, conform presei internaţionale, un salariu de 30 de milioane de euro pe an. El va primi şi o primă de instalare de 60 de milioane de euro, sumă în care nu intră comisionul pe care PSG îl va plăti tatăului atacantului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici