Atletul paralimpic Oscar Pistorius, condamnat la şase ani de închisoare pentru omor, spitalizat după ce a acuzat dureri în piept

Atletul sud-african Oscar Pistorius, condamnat la şase ani de închisoare, a fost transportat, joi, la un spital in Pretoria după ce a acuzat dureri în zona pieptului, scrie DPA, care citează site-ul Pretoria East Record.

12466 afișări
Imaginea articolului Atletul paralimpic Oscar Pistorius, condamnat la şase ani de închisoare pentru omor, spitalizat după ce a acuzat dureri în piept

Atletul paralimpic Oscar Pistorius, spitalizat după ce a acuzat dureri în piept

Unul dintre reprezentanţii închisorii unde Pistorius îşi ispăşeşte pedeapsa a confirmat faptul că a fost spitalizat, însă nu a oferit alte detalii cu privire la starea de sănătate a sportivului paralimpic. Oscar Pistorius a fost condamnat, după apel, la şase ani de închisoare cu executare pentru uciderea fostei sale prietene, Reeva Steenkamp, în februarie 2013.

Sud-africanul, în vârstă de 29 ani, putea primi o pedeapsă mult mai aspră, acuzarea solicitând 15 de ani de închisoare pentru sportiv, care a împuşcat-o de patru ori pe Reeva Steenkamp, prin uşa toaletei locuinţei sale, în noaptea de 13 spre 14 februarie 2013.

În prima instanţă, atletul fusese condamnat la cinci ani de închisoare pentru "omucidere involuntară", însă Parchetul a făcut apel şi a obţinut condamnarea sa pentru crimă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici