Maria Şarapova a anunţat că nu va participa la Rogers Cup din cauza unei accidentări la braţ

Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova s-a retras de la Rogers Cup (Toronto), competiţie de categorie Premier Five, din cauza unei accidentări la braţ, scrie site-ul wtatennis.com.

259 afișări
Imaginea articolului Maria Şarapova a anunţat că nu va participa la Rogers Cup din cauza unei accidentări la braţ

Maria Şarapova a anunţat că nu va participa la Rogers Cup din cauza unei accidentări la braţ

"Sunt foarte dezamăgită că voi lipsi de la Rogers Cup anul acesta. După radiografia de miercuri, medicul mi-a recomandat să nu risc o accidentare mai gravă. Sunt dezamăgită că această accidentare m-a împiedicat să mai joc câteva zile şi voi face totul pentru a reveni în teren cât mai repede posibil'', a declarat rusoaica, potrivit site-ului oficial al WTA.

Şarapova a fost nevoită să se retragă mai întâi de la Stanford, înaintea meciului din turul doi cu Lesia Ţurenko, care ar fi trebuit să se dispute miercuri seara. Rusoaica a resimţit dureri în meciul de luni contra americancei Jennifer Brady, câştigat în trei seturi.

Rogers Cup se va desfăşura în perioada 7-13 august, la Toronto, turneul canadian fiind dotat cu premii în valoare totală de 2,44 milioane de dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici