Handbal: Echipele CSM Bucureşti vor juca partide de pregătire cu FC Barcelona şi Rostov Don. CSM Bucureşti

Gruparea CSM Bucureşti a perfectat două meciuri de pregătire cu FC Barcelona, la handbal feminin, şi cu Rostov Don, la feminin, care vor avea loc pe 17 august, în Sala Polivalentă din Capitală, se arată într-un comunicat de presă remis agenţiei MEDIAFAX.

500 afișări
Imaginea articolului Handbal: Echipele CSM Bucureşti vor juca partide de pregătire cu FC Barcelona şi Rostov Don. CSM Bucureşti

Handbal: Echipele CSM Bucureşti vor juca meciuri de pregătire cu FC Barcelona şi Rostov Don

"Unul dintre obiectivele clubului CSM Bucureşti este ca sportivii clubului să performeze la cel mai înalt nivel, în faţa unor echipe precum FC Barcelona sau Rostov Don, invitatele noastre de luna viitoare. Handball Fest este un eveniment de nivel internaţional, la care îi aşteptăm cu drag pe toţi iubitorii handbalului din Bucureşti şi România", a declarat directorul general al grupării CSM Bucureşti, Gabriela Szabo.

Programul Meciurilor:

Handbal feminin – ora 18.00: CSM Bucuresti - Rostov Don

Handbal masculin – ora 20.30: CSM Bucuresti - FC Barcelona

Biletele sunt disponibile de luni, 31 iulie, prin reţeaua Eventim. Fanii echipei CSM Bucureşti vor avea parte de mai multe suprize, printre care şi şansa de a le ura bun venit noilor jucători şi jucătoare, în fan zone-ul care va fi special amenajat, se arată în comunicatul clubului bucureştean.

FC Barcelona este una dintre cele mai de succes echipe de handbal masculin din Europa, câştigând nouă titluri de Liga Campionilor. Este antrenată de Xavier Pascual, actualul tehnician al echipei naţionale a României.

Rostov Don este echipa de handbal feminin din oraşul cu acelaşi nume. Clubul a fost înfiinţat în 1965, sub numele de Rostselmash până în 2002. În 2017, Rostov Don a câştigat Super Liga Rusiei şi Cupa EHF. În lotul echipei se află mai multe jucătoare care au evoluat la echipe din România, printre care şi fostele jucătoare ale CSM Bucureşti, Ana Paula Rodrigues şi Mayssa Pessoa.

Handball Fest 2017 este organizat la iniţiativa secţiei de handbal, cu sprijinul partenerilor Clubului Sportiv Municipal Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici