PSG a învins AS Monaco în Supercupa Franţei

Campioana Franţei în sezonul trecut, AS Monaco, a deschis scorul în Supercupa cu PSG, disputată sâmbătă, în Maroc, dar echipa din capitală a revenit pe tabelă şi s-a impus cu 2-1.

158 afișări
Imaginea articolului PSG a învins AS Monaco în Supercupa Franţei

PSG a învins AS Monaco în Supercupa Franţei

În confruntarea celor mai bune echipe din fotbalul francez, Sidibe a deschis scorul în minutul 30, după o pasă a lui Tielemans şi o finalizare frumoasă, peste Areola, dar partida avea să-i aparţină lui Dani Alves. La debutul în tricoul PSG-ului, experimentatul brazilian a fost folosit într-o linie de atac care i-a mai conţinut pe Pastore şi Cavani, iar evoluţia sa a fost fabuloasă.

În minutul 51, la o lovitură liberă la care arbitrul marocan a trimis zidul lui AS Monaco mult mai departe decât cei 9,15 metri prevăzuţi de regulament, Dani Alves a punctat superb, fără nicio şansă pentru Subasic, şi a readus egalitatea. La o oră şi trei minute de la startul partidei, acelaşi brazilian a creat faza golului de 2-1, după ce a centrat decisiv pentru Rabiot, iar francezul a trimis la Paris primul trofeu al sezonului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici