FCSB s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor după ce a învins, scor 4-1, pe Viktoria Plzen/ Becali: Să câştigi 4-1 în deplasare în meci european e mare lucru

FCSB a învins, scor 4-1, pe Viktoria Plzen şi a obţinut calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, având asigurată automat prezenţa în grupele Europa League. În tur, cele două echipe au remizat, pe Arena Naţională, scor 2-2.

667 afișări
Imaginea articolului FCSB s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor după ce a învins, scor 4-1, pe Viktoria Plzen/ Becali: Să câştigi 4-1 în deplasare în meci european e mare lucru

FCSB s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor după ce a învins, scor 4-1, pe Viktoria Plzen

FCSB a reuşit să se califice în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce s-a impus cu 4-1 în returul cu Viktoria Plzen. În tur a fost 2-2. Becali spune că se aştepta la o victorie clară, deoarece jucătorii lui Nicolae Dică sunt mult mai valoroşi.

Vicecampioana României s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, motiv de bucuri extremă pentru Gigi Becali. Patronul FCSB spune că se aştepta la o victorie clară, dar că a avut emoţii. Însă numai până la golul lui Teixeira, care a făcut 2-1. Becali l-a remarcat pe mijlocaşul portughez, dar l-a lăudat şi pe Bălaşa:

”Bucurie, bucurie, bucurie asta mi-a dat Maica Domnului! Teixeira e cel mai bun jucător din echipa asta! Le-am spus că trebuie să le dăm două sau trei goluri şi le-am dat patru! E adevărat că se văd investiţiile, să câştigi 4-1 în deplasare în meci european e mare lucru. Am spus că ne vom califica şi ne-am calificat uşor. Uşor înseamnă să stai relaxat în faţa televizorului în ultimele 30 de minute. Asta înseamnă foarte uşor, să stai ca patron şi să te uiţi relaxat.

La 3-1 nu am avut nicio emoţie, ştiam că avem schimbări de făcut... Eu cred că toată lumea să înţeleagă şi să închidă gura în faţa Stelei. Noi suntem vicecampionii României, care ne-am calificat în play-off-ul Ligii Campionilor.

Nu mai contează cu cine cădem în play-off, contează că Dumnezeu mi-a dat, la ora asta, încă 12 milioane de euro. Atât încasez cu tot cu bilete. Sunt atât de bucuros încât nu mă mai interesează niciun jucător la ora asta. Am plâns şi am transpirat de bucurie! Vom lua doi fundaşi, ce mai contează acum? Nu mai contează, vom lua de toate, o să vedeţi... Cred că la play-off vor fi 55.000 de oameni, nu mai contează ce adversar avem. Voi să-i spuneţi FCSB şi eu să iau zeci de milioane... Aş vrea să picăm cu ŢSKA Moscova.

Despre golul lui Bălaşa: Până acum aveam iluzie optică. Ziceam că intră mingea în poartă şi nu intra. Acum am zis că nu intră şi a intrat. Când am fost în vestiar, i-am zis lui Bălaşa că l-aş pune pe el căpitan, că e războnic, că dă războaie”, a declarat Gigi Becali la Sport.ro.

Au marcat: Krmencik 64' / Bălaşa 27', Teixeira 71', Tănase 76', Alibec 79' pen.

0-1: Mihai Bălaşa înscrie cu un şut de la 30 de metri, din lovitură liberă.

1-1: Krmencic marchează după ce Reznik a recuperat o minge din piciorul lui Momcilovic, care a întârziat să degajeze.

1-2: Teixeira profită de o greşeală a fundaşilor adverşi, trage puternic, din marginea careului, sub bară şi o readuce pe FCSB în avantaj.

1-3: Florin Tănase ajunge la o minge trimisă bine pe culoar de către Alibec şi îl învinge pe portarul advers cu un şut de la 15 metri.

1-4: Denis Alibec transformă cu siguranţă o lovitură de pedeapsă obţinută de Filipe Teixeira.

Viktoria Plzen: Bolek - Reznik, Hejda, Hajek, Havel - Zivulic (Horava 63'), Hrosovsky - Petrzela (Zeman 56'), Kolar (Bakos 77'), Kopic - Krmencik. Antrenor: Pavel Vrba.

FCSB: Niţă - Ov. Popescu (Achim 73'), Bălaşa, Momcilovic, Jr. Morais - Pintilii, Teixeira - Enache, Man (Larie 46'), Fl. Tănase (Gnohere 83') - Alibec. Antrenor: Nicolae Dică.

Cartonaşe galbene: Petrzela 24', Reznik 26', Zivulic 39', Havel 47', Krmencik 61', Hrosovsky 73', Bolek 79', Bakos 82' / Ov. Popescu 50', Bălaşa 67', Alibec 84'

Cartonaşe roşii: Krmencik 89' / -.

Arbitri: Alejandro Hernandez (central), Teodoro Sobrino şi Jose Naranjo (asistenţi); rezervă: Ricardo De Burgos (toţi din Spania).

Observatori: Denis Bastari (Albania), Patrick Kelly (Irlanda).

Stadion: Doosan Arena, Plzen (Cehia).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici