Viitorul a pierdut, 0-4 după prelungiri cu APOEL Nicosia, şi a fost eliminată din preliminariile Ligii Campionilor

FC Viitorul a fost învinsă, miercuri, scor 0-4 după prelungiri, de APOEL Nicosia, în manşa retur a turului trei al Ligii Campionilor. În tur, elevii lui Hagi s-au impus, la Ovidiu, scor 1-0, după un gol al lui Cristian Ganea.

592 afișări
Imaginea articolului Viitorul a pierdut, 0-4 după prelungiri cu APOEL Nicosia, şi a fost eliminată din preliminariile Ligii Campionilor

Viitorul a pierdut, 0-4 după prelungiri cu APOEL Nicosia, şi a fost eliminată din preliminariile Ligii Campionilor

Au marcat: Carlao 54', Merkis 93', de Camargo 94', Efrem 105+1' / -.

1-0: Brazilianul Carlao a deschis scorul în urma unei lovituri de colţ. Fundaşul aflat la primul meci în acest sezon a reluat în forţă la colţul lung, Rîmniceanu nu a putut interveni.

2-0: Merkis a înscris la capătul unei faze confuze în careul Viitorului. Jucătorii lui Hagi nu au fost în stare să respingă mingea după o lovitură de colţ şi Merkis a punctat cu un şut din 8 metri.

3-0: După un carambol în apărarea Viitorului, Merkis a marcat cu un voleu de la 15 metri. La faza imediat următoare, De Camargo a dat cu capul dintre fundaşii campioanei şi a marcat pentru 3-0. Viitorul are nevoie de două goluri pentru a se califica.

4-0: Efrem înscrie cu un şut plasat din mijlocul careului, după o învălmăşală între fundaşi şi portarul Viitorului.

APOEL Nicosia: Waterman - Milanov, Rueda, Carlao (Merkis 81'), Lago - Bertoglio, Nuno Morais, Viniciuss, Aloneftis (Ebecilio 55') - Vander (Efrem 88'), De Camargo. Antrenor: Giorgos Donis.

FC Viitorul: Rîmniceanu - Boli, Tîru, M. Constantin, C. Ganea - Benzar, Nedelcu (Mladen 82'), D. Lopez - Chiţu, Fl. Coman (Eric 96'), Cicâldău (Herea 82'). Manager tehnic: Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Vinicius 44', Ebecillo 88', Morais 118', Milanov 119' / Boli 31', Ţîru 69', Eric 98', Herea 119'.

Arbitri: Arbitri: Aleksei Eskov (central), Dmitri Mosyakin şi Igor Demeshko (asistenţi); rezervă: Kirill Levnikov (toţi din Spania).

Observatori: Haris Gvozden (Bosnia), Manuel Enrique Mejuto Gonzalez (Spania).

Stadion: GSP Stadium, Nicosia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici