Gheorghe Mulţescu, antrenorul echipei CS U Craiova: Am fost ameninţat să nu mai calc în oraş dacă nu bat pe Dinamo

Gheorghe Mulţescu, antrenorul echipei CS U Craiova, a declarat după victoria, scor 2-1, cu Dinamo, că a trăit o presiune foarte mare, atât pe durata întregii partide, dar şi înaintea meciului de la Severin.

517 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Mulţescu, antrenorul echipei CS U Craiova: Am fost ameninţat să nu mai calc în oraş dacă nu bat pe Dinamo

Gheorghe Mulţescu, antrenorul echipei CSU Craiova: Am fost ameninţat să nu mai calc în oraş dacă nu bat pe Dinamo (Imagine: Codrin Prisecaru/ Arhiva Mediafax Foto)

"A fost un meci cu o presiune foarte mare, cel mai mult din partea suporterilor, am fost şi ameninţat că dacă nu câştig, să nu mai calc prin Craiova. Mi s-a întâmplat pe stradă, dar chestia asta a făcut ca gustul victoriei să fie mult mai mare. Am dominat cea mai mare parte a jocului, pe final, în ultimele şapte-opt minute ne-am retras, mai ales după ce ei au băgat şi al doilea vârf. Am mutat şi eu cu Kelic şi totul a fost bine în final. Am fost echipa care a jucat mai mult timp ofensiv, am avut foarte multe faze de poartă şi ocazii. După 1-0 am riscat şi în loc să facem 2-0 sau 3-0, să închidem jocul, am luat gol. E o victorie prea frumoasă pentru a mai critica jucătorii. E bine că am câştigat, dar gândiţi-vă că la meciul cu Chiajna am avut 1-0 şi cinci ocazii de gol şi am luat gol din foarfecă. Am avut multe faze de poartă şi ocazii, pentru mine e foarte important ca echipa să joace ofensiv", a declarat Gheorghe Mulţescu la DigiSport.

Tehnicianul oltenilor nu crede că Andrei Ivan, autorul primului gol pentru CS U Craiova, va pleca în această iarnă de la Dinamo, chiar dacă înaintea meciului, părinţii lui Ivan s-au întâlnit cu Adrian Mutu, noul preşedinte al echipei Dinamo.

"Mai e mult până departe şi nu ne gândim la titlu. Trebuie să luăm totul pas cu pas, mai este mult de jucat şi vom vedea ce va fi la final. Este presiunea că eu am fost la Dinamo, dar eu am bătut pe Dinamo când eram la Jiul detaşat, iarăşi cu Petrolul, Sportul, Astra. Ce să mai demonstrez? Sunt la sfârşit de carieră şi vreau să mă bucur de ceea ce realizez. Cred că le-am oferit suporterilor şi spectacol şi victorie. Nu cred că Andrei Ivan nu va pleca până în iarnă şi nici atunci, nu cred. Mergem la Mediaş să câştigăm toate punctele puse în joc", a spus tehnicianul echipei CS U Craiova.

CS U Craiova va evolua în ultima etapă din turul campionatului, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş, formaţie care în această etapă a învins pe Steaua, cu 1-0.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici