Gheorghe Mulţescu, antrenorul echipei CS Universitatea Craiova: Steliştii sunt aroganţi, după ce au cumpărat tot ce e în România

Gheorghe Mulţescu, antrenorul echipei CS Universitatea Craiova a declarat la finalul partidei câştigate, scor 1-0, cu FC Botoşani, că aşteaptă cu nerăbdare meciul cu Steaua, din etapa viitoare, pentru a demonstra că formaţia pe care o pregăteşte are forţa de a se bate de la egal la egal cu liderul.

322 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Mulţescu, antrenorul echipei CS Universitatea Craiova: Steliştii sunt aroganţi, după ce au cumpărat tot ce e în România

Gheorghe Mulţescu, antrenorul echipei CS Universitatea Craiova: Steliştii sunt aroganţi, după ce au cumpărat tot ce e în România (Imagine: Alexandru Dobre/ Arhiva Mediafax Foto)

"Imediat cand s-a terminat meciul de astazi, am inceput sa ne gandim la meciul cu Steaua si il pregatim in consecinta. Pentru noi e foarte important. Probabil pentru Steaua nu e, ca am vazut ca ne iau de sus si nu reprezentam nimic pentru primele trei locuri. Asta e discursul lor, sunt aroganti, dupa ce a cumparat tot ce e in Romania. Au si aroganta sa ne jigneasca, nu stiu de ce, sau sa ne minimalizeze. Poate e un lucru bun ca noi suntem outsideri, venim pe turnanta...Oricum incercam sa le raspundem pe teren, nu numai sa ne ridicam la valoarea titratei echipei Steaua, sau nu mai stiu cum ii spune", a declarat Gheorghe Mulţescu la DolceSport.

Tehnicianul oltenilor a prins mult curaj după ce a egalat la puncte liderul Steaua, în urma victoriei cu FC Botoşani. Mulţescu compară echipa sa cu Atletico Madrid, vicecampioana Europei.

"Am avut emotii, pentru ca am ratat in continuare si am in continuare emotii, dar nu stiu ce sa mai zic, ca ajung sa ma obisnuiesc cu ratarile. E imposibil in final sa nu isi dea pasa unul la altul si fiecare sa joace pentru el , asta nu inseamna atitudine de echipa! Trebuie sa fii altruist. Daca isi dadeau unul la altul pasa mai dadeam 3-4 goluri.

Vreau sa felicit echipa pentru maturirtatea pe care a avut-o, sa joace tactic cu o echipa foarte puternica, foarte agresiva, un fel, pastrand proprotiile, de Atletico Madrid al Romaniei", a spus Mulţescu.

Partida dintre Steaua şi CS U Craiova, din etapa cu numărul 11 în Liga I, se va disputa pe 2 octombrie, pe Arena Naţională, de la ora 20:30.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici