Gheorghe Nichita: Popa nu pleacă de la Poli Iaşi

Primarul Iaşului şi preşedintele de onoare al clubului Poli, Gheorghe Nichita, a declarat miercuri că nu se pune problema unei despărţiri între gruparea din Dealul Copoului şi antrenorul Ionuţ Popa, deşi a avut opinii contradictorii cu tehnicianul pe marginea fotbaliştilor transferaţi la Iaşi.

1 afișare
Imaginea articolului Gheorghe Nichita: Popa nu pleacă de la Poli Iaşi

Gheorghe Nichita: Popa nu pleacă de la Poli Iaşi

Reacţia primarului vine la câteva zile după ce a avut o dispută cu antrenorul Ionuţ Popa pe tema jucătorilor aduşi la echipă în această vară, transmite corespondentul MEDIAFAX. La sfârşitul partidei cu FCM Bacău, scor 0-1, Popa a spus: "Jucătorii ăştia, de până într-o sută de mii de euro, nu sunt fotbalişti de primă ligă! Noi suntem o echipă bună, de Liga a II-a, care se chinuie să rămână în prima ligă!".

"Nici nu se pune în discuţie ca Popa să plece de la Poli Iaşi! Cred că o parte dintre declaraţiile lui Ionuţ Popa, apărute în presă, sunt semnale pentru a atrage atenţia asupra situaţiei în care se află Poli Iaşi. Într-adevăr, au fost nişte discuţii legate de transferuri pentru că Ionuţ Popa îi voia pe Nesta şi Ronaldinho, dar nu s-a putut. Ocuparea unui loc în primele şapte şi participarea în cupele europene este, ce-i drept, un obiectiv îndrăzneţ, dar mi se pare normal să ne dorim mai mult decât păstrarea locului în Liga I", a declarat, miercuri, Gheorghe Nichita.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici