Gheorghe Popescu: Cred că procuratura nu-l consideră recidivist pe Mutu

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că procuratura CONI nu îl consideră pe atacantul Adrian Mutu recidivist dacă a cerut o suspendare de un an, fiind de părere că fotbalistul ar putea scăpa cu o pedeapsă de numai şase luni.

16 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Popescu: Cred că procuratura nu-l consideră recidivist pe Mutu

Gheorghe Popescu: Cred că procuratura nu-l consideră recidivist pe Mutu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Este bine până la urmă că Procuratura a cerut doar un an de suspendare. Este normal să ceară mai mult ca să aibă de unde să scadă când va fi judecat. Nu cred că Mutu este considerat recidivist dacă au cerut doar un an de suspendare. Bine că n-au cerut patru ani sau doi ani, atunci era grav. Un an de zile este mult, nu cred că va fi suspendat atât. Cred că pedeapsa se va reduce la jumătate, adică la şase luni şi a trecut deja ceva timp de când a fost suspendat. Practic, s-ar putea ca Mutu să joace de la începutul sezonului viitor", a spus Gheorghe Popescu.

Procuratura antidoping CONI a dispus, miercuri, trimiterea cazului jucătorului echipei Fiorentina, Adrian Mutu, depistat pozitiv cu sibutramină, către Tribunalul Naţional Antidoping, cu propunere de suspendare pe o perioadă de un an, informează CONI.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici