Gheorghe Popescu: Nici dacă ar fi venit Hagi la Steaua, nu aş fi acceptat funcţia de preşedinte

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a declarat, marţi, că nu ar fi acceptat funcţia de preşedinte al FC Steaua, nici dacă Gheorghe Hagi s-ar fi decis să dea curs ofertei de a prelua formaţia din Bulevardul Ghencea ca antrenor.

18 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Popescu: Nici dacă ar fi venit Hagi la Steaua, nu aş fi acceptat funcţia de preşedinte

Gheorghe Popescu: Nici dacă ar fi venit Hagi la Steaua, nu aş fi acceptat funcţia de preşedinte (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Gheorghe Popescu a menţionat că a primit de mai multe ori oferta de a prelua conducerea clubului Steaua, dar a refuzat pentru a-şi continua afacerile. "Am primit propunerea de a fi preşedinte al Stelei şi în trecut, şi în această vară într-o formă onorantă, cu nea Puiu Iordănescu. Dar decizia mea a fost să nu mă reîntorc în fotbal, ci să continui cu afacerile. L-am văzut şi pe Gică Hagi decis să nu dea curs ofertelor şi să continue proiectul cu Academia de fotbal. Nici dacă el venea la Steaua nu m-aş fi răzgândit, chiar dacă mi-ar fi plăcut să lucrez alături de foştii mei colegi, oameni cu care îţi face plăcere să lucrezi", a spus Popescu la Sport.ro.

În prezent, preşedinte la FC Steaua este fostul portar Helmuth Duckadam.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici