Gheorghe Ştefan: Rapid ar trebui depunctată pentru atitudinea lui Copos

Preşedintele de onoare al grupării Ceahlăul Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, a declarat, marţi, că ameninţările rapidiştilor de a retrage echipa de pe teren în cazul în care vor fi furaţi de arbitri ar trebui să se soldeze cu depunctarea giuleştenilor.

1 afișare
Imaginea articolului Gheorghe Ştefan: Rapid ar trebui depunctată pentru atitudinea lui Copos

Gheorghe Ştefan: Rapid ar trebui depunctată pentru atitudinea lui Copos

"Ei fac presiune asupra arbitrilor, dar le dau un sfat: să nu se prezinte, să se retragă din minutul unu, dacă tot pleacă cu idei preconcepute. E o strategie a domnului Copos, se pricepe la strategii de genul ăsta, e un mare strateg", a spus Ştefan. "Prima dată ar trebui să se retragă chiar George Copos, la câte murdării a făcut în afaceri şi în fotbal. Cred că FRF ar trebui să se sesizeze şi să depuncteze Rapidul cu trei puncte, pentru atitudinea domnului Copos. Eu chiar îl rog să scoată echipa de pe teren". a adăugat Ştefan.

Oficialul nemţean este încrezător într-un rezultat bun al echipei sale în meciul cu Rapid, restanţă din etapa a IX-a a Ligii I, programat miercuri, de la ora 20.00, la Piatra Neamţ. "Şi cu Steaua am jucat bine, dar n-am avut şansă, până şi Gigi Becali a recunoscut că trebuia să fie 3-1 pentru noi. Acum dacă jucăm bine, poate câştigăm", a comentat el.

Preşedintele executiv al clubului nemţean, Grigore Sichitiu, spune că nu îl surprinde cu nimic atitudinea conducătorilor rapidişti. "Sunt specialişti în a deturna responsabilităţile. Noi ne vom vedea de jocul nostru. Dacă ar fi să analizăm, cred că noi suntem cel mai dezavantajaţi de arbitri în acest sezon, dar nu strigăm nimic", a spus el.

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, marţi, că este nemulţumit de arbitrii delegaţi la meciul restanţă cu Ceahlăul Piatra Neamţ, ameninţând cu retragerea echipei de pe teren dacă formaţia giuleşteană va fi "furată de arbitri". "Cine ne-a furat pe noi cu CFR? Lajos Tiberiu. Cine este asistent la meciul ăsta? Miklos Nagy din Cluj-Napoca. Cine e observator de arbitri? Dan Dragoş Crăciun din Cluj-Napoca. Deci, doi din Cluj şi încă un... om, Lajos Tiberiu... nu vreau să zic mai mult. El ne-a arbitrat şi cu CFR, ăsta e un tip care vine direct montat", a adăugat acţionarul majoritar al grupării giuleştene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici