Ghinion pentru Maria Şarapova! Jucătoarea se retrage de la un turneu important din cauza unei accidentări

Jucătoarea rusă Maria Şarapova, numărul 41 mondial, s-a retras din turneul Premier Mandatory de la Miami, din cauza unei accidentări la antebraţul stâng, a anunţat, vineri, site-ul wtatennis.com.

1021 afișări
Imaginea articolului Ghinion pentru Maria Şarapova! Jucătoarea se retrage de la un turneu important din cauza unei accidentări

Ghinion pentru Maria Şarapova! Jucătoarea se retrage de la un turneu important din cauza unei accidentări

"Îmi pare foarte rău că trebuie să mă retrag de la unul dintre turneele mele favorite, din cauza accidentării la antebraţ. Fac tot ce se poate pentru a reveni în circuit cât mai repede", a spus Şarapova, conform sursei amintite.

Cvintupla campioană de Grand Slam va fi înlocuită pe tabloul principal de americanca Jennifer Brady, locul 86 WTA, în vârstă de 22 de ani.

Turneul de la Miami, dotat cu premii în valoare de opt milioane de dolari, se va desfăşura în perioada 20 – 31 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici