Ghioane îl aşetaptă pe Goian la Dinamo Kiev

Mijlocaşul Tiberiu Ghioane, legitimat la Dinamo Kiev, grupare care este interesată de achiziţionarea fundaşului stelist Dorin Goian, a declarat că îl aşteaptă cât mai curând pe jucătorul român să se alăture lotului pregătit de Iuri Semin, informează presa ucraineană.

11 afișări
Imaginea articolului Ghioane îl aşetaptă pe Goian la Dinamo Kiev

Ghioane îl aşetaptă pe Goian la Dinamo Kiev (Imagine: Mediafax Foto)

"Îl aştept pe Goian la Dinamo Kiev, ar fi o plăcere pentru mine să mai vină un român", a spus mijlocaşul Tiberiu Ghioane, aflat cu echipa sa într-un stagiu de pregătire în Austria.

Presa din Ucraina scrie că patronul grupării Dinamo Kiev, Igor Surkis, va oferi 3,7 milioane de euro pentru achiziţionarea lui Goian.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici