Ghionea, Nicoliţă şi Petre Marin au prezentat echipamentul Stelei pentru sezonul 2009/2010 - GALERIE FOTO

Fotbaliştii Sorin Ghionea, Bănel Nicoliţă şi Petre Marin au fost cei care au prezentat, joi, echipamentele cu care echipa Steaua Bucureşti va evolua în sezonul 2009/2010.

451 afișări
Imaginea articolului Ghionea, Nicoliţă şi Petre Marin au prezentat echipamentul Stelei pentru sezonul 2009/2010 - GALERIE FOTO

Bănel Nicoliţă (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

Jucătorii echipei Steaua vor purta la meciurile de pe teren propriu un tricou cu cinci dungi, roşii şi albastre, acelaşi număr de dungi ca şi cel de pe sigla clubului. Şortul echipamentului principal este de culoare albastră, iar numerele sunt roşii, fiind conturate de culoarea galbenă şi conţin sigla "FCSB", ca şi jambierele.

GALERIE FOTO

Unul dintre echipamentele echipei Steaua pentru meciurile din deplasare este acelaşi ca şi în sezonul precedent, verde fosforescent, iar celălalt echipament de rezervă are tricoul roşu şi şortul albastru.

Prezentarea echipamentelor pentru sezonul 2009/2010 s-a realizat pe Stadionul Steaua, la eveniment fiind prezenţi preşedintele Valeriu Argăseală, vicepreşedintele Iulian Ghiorghişor, directorul de marketing Bobbi Durbac, în timp ce din partea firmei de echipament Nike a vorbit Mălina Soare, marketing manager Elmec România.

Preşedintele clubului Steaua, Valeriu Argăseală, a precizat că momentan nu există încă un sponsor pe echipamentele de joc pentru că sunt încă negocieri cu vechiul partener, însă după finalizarea discuţiilor va apărea pe tricouri şi sigla sponsorului.

Steaua va folosi pentru prima dată noile echipamente la meciul de prezentare al lotului, de sâmbătă, de la ora 21.30, în compania formaţiei turce Genclerbirligi. Tot atunci, Steaua va disputa şi primul meci cu mingea pentru sezonul 2009/2010, "Total 90 Omni".

La evenimentul găzduit de clubul Steaua a fost prezentă şi o grupă de juniori "roş-albaştri" care a pozat cu tricourile oferite de firma de echipament sportiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici