Ghionea şi Stancu, accidentaţi serios în meciul cu FC Vaslui

FC Steaua a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial, că jucătorii Sorin Ghionea şi Bogdan Stancu au suferit leziuni puternice la faţă, în timpul meciului cu FC Vaslui, terminat la egalitate, scor 1-1, vineri, în etapa a XVIII-a a Ligii I, ei având nevoie de îngrijiri medicale după partidă.

10 afișări
Imaginea articolului Ghionea şi Stancu, accidentaţi serios în meciul cu FC Vaslui

Sorin Ghionea şi Bogdan Stancu

Potrivit sursei citate, cei doi jucători au fost loviţi foarte puternic de adversari în timpul meciului, Sorin Ghionea fiind diagnosticat cu traumatism facial la nivelul fosei orbitale, soldat cu un episod de hemoragie externă la nivelul pleoapei superioare, în timp ce Bogdan Stancu a fost diagnosticat de medicii clubului cu traumatism facial la nivelul septului nazal soldat cu epistaxis si cu devierea septului, care a necesitat reaşezarea manuală în ax.

Formaţia FC Steaua a terminat la egalitate, vineri, pe teren propriu, scor 1-1 (1-1), partida disputată împotriva echipei FC Vaslui, în etapa a XVIII-a a Ligii I, prima a returului. Golul echipei din Bulevardul Ghencea a fost marcat de Bogdan Stancu '27. Pentru echipa oaspete a punctat Wesley, în minutul '7.

Citeşte şi:

Steaua-FC Vaslui, scor 1-1, în prima etapă a returului Ligii I

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici