Ghiţă Mureşan: Nu antrenez în România pentru că nu am primit vreo ofertă

Fostul baschetbalist în NBA, Ghiţă Mureşan, a declarat, miercuri, cu ocazia decernării titlului de Cetăţean de Onoare al municipiului Cluj-Napoca, că nu antrenează în România pentru că nu a primit nicio ofertă.

16 afișări
Imaginea articolului Ghiţă Mureşan: Nu antrenez în România pentru că nu am primit vreo ofertă

Ghiţă Mureşan: Nu antrenez în România pentru că nu am primit vreo ofertă (Imagine: Mediafax Foto)

"Acum e o perioadă în care mă ocup mult de copii, pe care vreau să-i învăţ tot ce ştiu. Nu ştiu cât voi face asta şi când voi face un pas mai mare spre antrenorat sau spre România. Deocamdată, pentru a antrena trebuie să fiu mulţumit eu însumi de calităţile mele de antrenor, dar şi să primesc o ofertă de la un club din România. Deocamdată, nu am primit niciuna!", a afirmat Mureşan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici