Gianluca Festa, noul antrenor al echipei Cagliari

Tehnicianul Gianluca Festa a fost numit, marţi, în funcţia de antrenor principal al echipei Cagliari, după demisia cehului Zdenek Zeman, informează Gazzetta dello Sport.

38 afișări
Imaginea articolului Gianluca Festa, noul antrenor al echipei Cagliari

Gianluca Festa, noul antrenor al echipei Cagliari (Imagine: Mediafax Foto)

Festa va fi ajutat de secunzii David Suazo şi Gustavo Aragolaza, de antrenorul cu portarii Giomaria Ruiu şi de preparatorul fizic Gianfranco Ibba.

Gianluca Festa, în vârstă de 46 de ani, a mai pregătit-o pe Cagliari în sezonul 2009-2010, după demiterea lui Massimiliano Allegri.

Tehnicianul ceh Zdenek Zeman şi-a dat demisia, marţi, din funcţia de antrenor al echipei Cagliari. Zeman, în vârstă de 67 de ani, a preluat-o pe Cagliari la începutul acestui sezon, dar a fost demis la 23 decembrie 2014 şi înlocuit cu Gianfranco Zola. După doar zece meciuri, la 9 martie, Zeman a fost readus la conducerea formaţiei din Sardinia.

Cu şapte etape înainte de finalul sezonului, Cagliari ocupă locul 19, retrogradabil, cu 21 de puncte, la nouă puncte în urma echipei Atalanta Bergamo, care se află pe prima poziţie neretrogradabilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici