Gică Hagi, fericit după calificarea Viitorului în Cupa României: Am confirmat, suntem buni

Gică Hagi, un patron, un antrenor şi un tată fericit. Echipa sa, Viitorul, s-a calificat în finala Cupei României după un meci intens în faţa oltenilor lui Mangia şi Papură.

193 afișări
Imaginea articolului Gică Hagi, fericit după calificarea Viitorului în Cupa României: Am confirmat, suntem buni

Gică Hagi, fericit după calificarea Viitorului în Cupa României: Am confirmat, suntem buni

Constănţenii s-au impus cu 4-1 la general şi vor juca ultima fază a competiţiei în faţa Astrei Giurgiu, echipă care nu-i oferă amintiri plăcute "Regelui"

"Astra este echipa care ne-a bătut o dată cu 3-0, dar suntem fericiţi că am ajuns în finală. Ne doream acest lucru, ne bucurăm de performanţele pe care le facem. Vrem să câştigăm şi cred că vom face un meci foarte frumos", a spus Hagi, la microfonul Digi Sport, care a felicitat jocul făcut de băieţii lui:

"Cred că acest lucru e cel mai important. Suporterii care au venit la stadion au văzut un meci foarte bun, ştiam că întâlnim un rival foarte bun, am făcut un meci bun. Am avut şi şanse, dar asta e fotbalul, Cojocaru e portarul nostru, lucrul cel mai important este că suntem într-un moment foarte bun, uneori ne salvează unul, alteori altul.

Important este că Viitorul a făcut faţă unui adversar foarte bun, a jucat cu Steaua, la patru zile cu Craiova, s-a văzut oboseală la unii, nu erau aşa proaspeţi, dar am făcut schimbări bune.

Le-am zis în vestiar: Am confirmat, suntem buni. Chiar dacă suntem foarte tineri suntem buni că le facem faţă echipelor mari, suntem talentaţi".

Ianis Hagi a reuşit o triplă în dubla cu Universitatea Craiova. Dacă în meciul tur, pe "Ion Oblemenco" decarul Viitorului a marcat un gol (n.red. - 2-1 pentru Viitorul, al doilea gol a fost marcat de Rivaldinho), la Ovidiu, Ianis a reuşit dubla.

"Ianis este într-o formă inspirată, ştie ce face, a muncit, a suferit, a învăţat să aibă răbdare. Are nevoie de echipă, joacă pentru echipă. Un decar trebuie să facă diferenţa, trebuie să creze, e foarte bine că marchează şi goluri", a mai spus Hagi.

În etapa următoare, luni, 29 aprilie, Viitorul joacă pe terenul campioanei României, CFR Cluj, iar obiectivul este unul singur: victoria.

"Suntem imprevizibili, o să mă odihnesc o zi, două, după să văd ce băieţi am, să fie proaspeţi, buni, să facem o echipă, să mergem la Cluj şi să ne impunem, să jucăm jocul nostru în faţa unei echipe extraordinar de bune, pragmatică, dar cred că avem şansă", a fost concluzia lui Hagi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici