Gică Popescu, după primele cazuri de coronavirus din Liga 1: ”Sper să nu fie grav, altfel e în pericol întreg campionatul”

  • Liga 1 s-a reluat astăzi, 13 iunie, după o pauză de trei luni.
  • Pandemia de coronavirus a oprit toate activităţile, inclusiv pe cele sportive.
336 afișări
Imaginea articolului Gică Popescu, după primele cazuri de coronavirus din Liga 1: ”Sper să nu fie grav, altfel e în pericol întreg campionatul”
Liga 1 s-a reluat astăzi, 13 iunie, după o pauză de trei luni. Pandemia de coronavirus a oprit toate activităţile, inclusiv pe cele sportive.
 
Totuşi, două partide Craiova - Botoşani, respectiv Dinamo - Chindia, au fost amânate după ce persoane din staff-urile celor de la Botoşani şi Dinamo au fost depistate pozitiv la testele pentru coronavirus.
 
Gică Popescu, preşedintele celor de la Viitorul, speră ca situaţia din cadrul celor două cluburi să nu fie foarte gravă. Dacă se vor amâna în continuare meciuri, încheierea acestui sezon va fi pusă sub semnul întrebării. Programul este deja extrem de încărcat din pricina pauzei îndelungate, iar eventuale viitoare amânări ale meciurilor ar face imposibilă încheierea competiţiei.
 
”Eram optimist până au apărut cele două cazuri, cel de la Botoşani şi cel de la Dinamo. Noi ne dorim cu toţii ca acest campionat să se termine în condiţii normale. M-aş bucura ca situaţia de la cele două cluburi să nu fie una gravă şi să poată să reia campionatul. Altfel se pune în pericol evoluţia acestei competiţii, ceea ce nu ne dorim niciunii dintre cei care participăm la Liga 1: televiziuni, parteneri, jucători, cluburi.  Sigur că mă uit la meciuri. Sper o victorie. Rezultatul nu contează, ci punctele”, a declarat Gică Popescu pentru Mediafax.
 
Viitorul va juca duminică împotriva Politehnicii Iaşi, cu începere de la ora 17:00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici