Gică Popescu: Mircea Lucescu o să stea în spatele lui Răzvan

Fostul internaţional român, Gheorghe Popescu, a declarat că Răzvan Lucescu, numit, miercuri, în funcţia de selecţioner al României de Comitetul Executiv al FRF, va primi un sprijin în această postură de la tatăl său, tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu.

23 afișări
Imaginea articolului Gică Popescu: Mircea Lucescu o să stea în spatele lui Răzvan

Gică Popescu: Mircea Lucescu o să stea în spatele lui Răzvan

"Îi urez succes lui Răzvan, îmi doresc să facă ce a făcut şi tatăl său. Cei de la federaţie au ales. Hagi era prima opţiune, apoi Petrescu şi Lucescu junior. Îmi doresc să facă treabă bună. Echipa noastră naţionala are nevoie de cei doi lideri Chivu şi Mutu, care nu sunt tocmai tineri. Este foarte greu să chemi jucători tineri. Lumea vrea rezultate. Strategia este foarte importantă. Dacă trebuie făcută o reconstrucţie nu ştiu dacă îi aşteaptă cineva. Mircea Lucescu o să stea în spatele lui Răzvan, care, din câte ştiu eu este un băiat ascultător", a precizat Popescu, la Sport.ro.

Răzvan Lucescu îi va avea ca secunzi pe Ştefan Iovan, Dan Apolzan şi Bogdan Stelea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici