Gigi Becali a măturat treptele de la intrarea la tribuna oficială şi a fost ironizat de suporteri

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a măturat zăpada de pe treptele de la intrarea la tribuna oficială a stadionului din Bulevardul Ghencea, unde se făcuse un adevărat patinoar din cauza ninsorii, înaintea meciului cu Farul Constanţa, el fiind ironizat de suporterii care au văzut scena.

2 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali a măturat treptele de la intrarea la tribuna oficială şi a fost ironizat de suporteri

Gigi Becali a măturat treptele de la intrarea la tribuna oficială şi a fost ironizat de suporteri

Cu câteva ore înaintea meciului Steaua - Farul, din etapa a XIX-a a Ligii I, în Bucureşti a început să ningă, iar zăpada de pe treptele de la tribuna oficială nu a fost îndepărtată, astfel că acestea, construite din marmură, au devenit un adevărat patinoar pe care toţi cei ce au încercat să urce au avut mari probleme cu menţinerea echilibrului. Cu această problemă s-au confruntat suporteri, oficiali şi oameni de ordine. Un spectator şi un reprezentant al firmei de pază BGS chiar au căzut pe scări, lovindu-se destul de rău.

Aceleaşi probleme le-a întâmpinat şi preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, care pentru a reuşi să treacă prin zonă a trebuit să se sprijine de stâlpi şi de balustradă.

Incidentul a stârnit multe zâmbete, însă şi nemulţumirea spectatorilor. "După ce că ne omoară cu rezultatele, ne omoară şi cu scările", a comentat un suporter stelist.

Cu o jumătate de oră înainte de începerea meciului, la stadion şi-a făcut apariţia şi finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, însoţit de mai multe persoane, între care verii săi, Ioan şi Virgil Becali.

Gigi Becali a urcat două trepte, după care, văzând că nu-şi poate ţine echilibrul, s-a sprijinit cu mâinile de treptele din faţa. Vărul său, Virgil Becali, precum şi oameni de ordine i-au oferit ajutorul, însă Becali a refuzat. "Nu cad, lăsaţi-mă. Stau în picioare, dar nu pot să înaintez", a spus Becali. El le-a reproşat oamenuilor de ordine că nu au dat zăpada. "Nu vreţi să faceţi treabă? Lasă că fac eu", a spus Becali, care a pus imediat mâna pe o mătură şi a îndepărtat zăpada de pe o porţiune a treptelor.

Câţiva suporteri care treceau prin dreptul tribunei oficiale şi au văzut scena l-au ironizat pe finanţatorul stelist. "Pac pac, în două minute am rezolvat", a spus unul dintre aceştia, iar Becali a râs şi s-a făcut că aruncă după el cu mătura. După ce finanţatorul FC Steaua a curăţat treptele, au urcat, cu mare greutate, şi Ioan Becali şi alte persoane care au venit împreună cu cei doi la stadion, reuşind să intre în stadion fără să cadă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici