Gigi Becali anunţă din nou că vinde Steaua

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, sâmbătă, într-o emisiune televizată, că nu mai acceptă să fie contestat de fani şi este dispus să vândă gruparea din Bulevardul Ghencea în schimbul sumei de 40 de milioane de euro.

150 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali anunţă din nou că vinde Steaua

Gigi Becali anunţă din nou că vinde Steaua (Imagine: Mediafax Foto)

"Evaluez clubul pe la 40 de milioane de euro, dar cu negocieri, o să-l dau cu 30-35 de milioane de euro. Nu-i problemă, o să cumpăr altă echipă, să vedeţi voi cine este Becali în fotbal. Eu nu sunt stelist, eu sunt doar român. Când o să am altă echipă cu atât mai mult o să vreau să bat pe Steaua. O să păstrez juniorii Stelei şi câţiva jucători de la echipa mare: Onicaş, Bănel şi Bogdan Stancu", a spus Becali la GSP TV.

Gigi Becali, care a fost contestat de câţiva suporteri prezenţi la meciul de rugby Steaua - Dinamo, din semifinalele Diviziei Naţionale, a declarat că nu mai acceptă să fie contestat de fani. "Am venit aici să văd cine mă contestă. Uite, ca sa termin odată, vând Steaua. Nu mai pot. De aceasta data vorbesc serios. Voi face o conferinţă de presă după meciul cu Pandurii (n.r. - din etapa a VII-a a Ligii I)", a spus Becali.

Nu este pentru prima dată când finanţatorul Gigi Becali susţine că vrea să vândă clubul Steaua. Ultima dată, în luna februarie a acestui an, Gigi Becali a declarat că dacă va primi 80 de milioane de euro, va vinde Steaua, apoi va cumpăra clubul Unirea Urziceni cu o sumă de până la şapte milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici