Gigi Becali ar putea fi sancţionat după comentariile sexiste la adresa echipelor feminine de fotbal

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că finanţatorul FCSB-ului, Gigi Becali, ar putea fi sancţionat după comentariile sexiste făcute la adresa echipelor feminine de fotbal.

344 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali ar putea fi sancţionat după comentariile sexiste la adresa echipelor feminine de fotbal

Gigi Becali ar putea fi sancţionat după comentariile sexiste la adresa echipelor feminine de fotbal

În conferinţa de presă la care a luat parte, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat că finanţatorul FCSB-ului, Gigi Becali, ar putea fi sancţionat, după ce a făcut comentarii sexiste în legătură cu echipele feminine de fotbal.

”Ştiu că secretarul general deja a înştiinţat Comisia de Disciplină. Aşteptăm decizia Comisiei de Disciplină”, a spus Burleanu, la conferinţa de presă.

Recent, finanţatorul FCSB-ului, Gigi Becali a declarat că va investi 10.000 de euro într-o echipă feminină de fotbal, dar că nu se va implica în conducerea ei: ”Dacă o să fie obligatoriu, cumpăr una. Îi dau 10.000 de euro sponsorizare şi pun FCSB pe piept. Cum să meargă un bărbat în vestiar la femei? Eu spun cum văd eu lucrurile: în opinia mea, nu trebuie să facă femeia fotbal. Dacă trebuie, cum e în regulament, asta e. Deja ne-a rugat o echipă. Le dau 10.000 şi joacă cu FCSB pe piept. Dacă le loveşte mingea în sân, ce facem?”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici