Gigi Becali: Bergodi reprezintă cel mai bun transfer al Stelei

Finanţatorul FC Steaua a declarat, joi, la Sport.ro, că este mulţumit de evoluţia formaţiei sale, care a câştigat, cu scorul de 3-0, amicalul cu NK Celje din Slovenia, precizând că antrenorul Cristiano Bergodi este cel mai bun transfer realizat în această vară.

16 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Bergodi reprezintă cel mai bun transfer al Stelei

Gigi Becali: Bergodi reprezintă cel mai bun transfer al Stelei (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Vă daţi seama că sunt la curent cu ce a jucat Steaua. Au fost oricum numai cuvinte de laudă. Sunt foarte mulţumit de Bergodi, e cel mai bun transfer al nostru, dar nu are rost să-l laud eu acum. Oricum, face cât 60 la sută din echipă", a afirmat Becali.

Patronul stelist a menţionat că atacanţii Dayro Moreno şi Antonio Semedo ar putea fi transferaţi la echipe din Turcia, mijlocaşul Mihăiţă Pleşan are o ofertă din China, iar Florin Lovin încă îşi caută o echipă.

"A fost o discuţie pentru Dayro. Dacă e, îl dau la Sivaspor. Şi Galatasaray s-a interesat. Îl dau dacă e o ofertă concretă. Am fixat preţul la un milion, 200.000-300.000 pentru împrumut un an şi cu prima opţiune de cumpărare. Semedo să fie sănătos, ce să fac cu el? Pleacă în Turcia cred, îşi caută echipă pe acolo. Dă el bani ca să devină liber. Pleşan are ofertă din China, a zis că pleacă acolo dacă nu are unde în altă parte. Mai rămâne Lovin, care s-a dus la Sechelariu să se roage de el. Dacă îl vrea, poate să îl ia fără niciun ban", a precizat finanaţatorul.

Becali a mai spus că intenţionează să mai transfere un fundaş stânga şi un atacant. "Transferul lui Tiago este realizat. M-a sunat Argăseală şi mi-a spus. Problema a fost cu impresarii. Jucătorul a acceptat imediat, însă au cerut impresarii 50.000 de euro. Eram decis să renunţ la transfer dacă insistau. Vom aduce un fundaş stânga şi un atacant. Eu nu sunt în discuţii cu nimeni, staful, Bergodi se ocupă de astea", a afirmat Gigi Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici