Gigi Becali crede că Steaua va învinge la Sevilla cu 2-1

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi dimineaţă, la Terminalul Ion Ţiriac al Aeroportului Henri Coandă, înainte de plecarea spre Spania, că echipa sa va câştiga cu scorul de 2-1 meciul din deplasare cu FC Sevilla, din grupa H a Ligii Campionilor.

1 afișare
Imaginea articolului Gigi Becali crede că Steaua va învinge la Sevilla cu 2-1

Gigi Becali crede că Steaua va învinge la Sevilla cu 2-1

"E un meci extrem de important, se joacă în această seară calificarea Stelei. Cred că vom învinge cu 2-1. Un egal ar ţine Steaua în cursă, ar fi bun, bineînţeles, dar vreau să fiu învingător. Steaua poate învinge orice echipă din lumea asta dacă prinde o zi bună. Dubla cu Sevilla e vitală", a spus Becali.

Gigi Becali a menţionat că atacantul Valentin Badea, care împlineşte în ziua meciului 25 de ani, va fi rezervă. "Vor juca Dică şi Iacob. Ştiu, nu intuiesc. Surdu va fi titular, cred în el, chiar cred că va marca. Eu nu mă bag în alcătuirea echipei în totalitate, doar am idei. Cât voi trăi eu, la Steaua aşa va fi, cine vrea să antreneze Steaua, ştie, nu mai e nicio noutate, nu poate să spună că n-a ştiut atunci când ajunge la Steaua. Dacă Becali spune un jucător, pe ăla trebuie să-l bagi, poate să mă aresteze cineva că vreau eu aşa? E ceva ilegal? Fac ce vreau eu, că de-aia dau banii şi de-aia se uită lumea la Steaua în Liga Campionilor", a subliniat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici