Gigi Becali: Cu Sportul vor juca copiii de la Steaua II şi cei care nu au mai prins echipa

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, că în meciul cu Sportul Studenţesc din 16-imile Cupei României vor evolua jucători de la Steaua II şi cei care nu au mai prins lotul, precum Adrian Neaga, Răzvan Ochiroşii sau Abel Moreno.

22 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Cu Sportul vor juca copiii de la Steaua II şi cei care nu au mai prins echipa

Gigi Becali: Cu Sportul vor juca copiii de la Steaua II şi cei care nu au mai prins echipa (Imagine: Mediafax Foto)

"Chiar dacă mulţi jucători nu au loc în lot, ce să fac, să fiu escroc să nu le dau banii? Au salariile în contract, le respect contractul. Numai că trebuie să îşi respecte şi ei munca lor şi să joace acolo în Liga a III-a. Ei se duc, îşi văd de treabă, eu le dau salariile la oameni, ce să fac. În iarnă o să le dau liber să plece. Andrei Ionescu va fi jucător de bază, la Steaua II se perfecţionează din punct de vedere fizic, nu l-am luat să-l dau la Steaua II. Va fi jucător de bază, veţi vedea. Din ceilalţi, toţi pot să plece, Neaga, Cristocea, Croitoru, Abel Moreno... să se ducă. În Cupa României o să joace toţi copiii ăia de pe la Liga a III-a şi gata. Ce, mă interesează Cupa României pe mine? Ce, am înnebunit, mă bat în trei competiţii, nu suntem destul de obosiţi? Să joace şi ăia, Cristocea, Croitoru, Abel Moreno, Ochiroşii", a spus Becali.

Finanţatorul stelist a menţionat că, oficial, Cupa României contează pentru Steaua, deoarece "se supără cei de la FRF, că nu mai vin sponsorii". "Dacă nu e Steaua, la revedere sposnori. Dacă nu o interesează pe Steaua Cupa României, nu-i mai interesează nici pe ăia să plătească. Şi atunci o interesează pe Steaua, ca să vină sponsorii", a adăugat oficialul FC Steaua.

Gigi Becali a menţionat că antrenorul echipei Inter Milano, Jose Mourinho, despre care ştie că va asista la meciul România - Franţa de la Constanţa, nu va veni pentru Cristian Chivu. "Sâmbătă vine la palat. E prieten cu Giovani, vorbeşte zilnic cu el. Pentru ce să vină pentru Chivu, îl ştie pe Chivu, îl are. Rădoi? Nu pot spune mai multe, nu e problema mea să spun. Abramovici ăsta (n.r. - Gigi Becali l-a încurcat pe antrenorul lui Inter cu patronul grupării Chelsea) vorbeşte mereu cu Giovani, mai ales după meciurile lui Inter: «Băiatul tău a jucat bine», îi spune. Sunt prieteni şi glumesc. E invitatul lui, vine sâmbătă, vom sta de vorbă, apoi mergem la Constanţa", a spus el.

Deşi Gigi Becali a afirmat că Mourinho va veni în România, fostul impresar Ioan Becali a negat acestă variantă.

Referindu-se la ofertele pe care le are Robinson Zapata, Gigi Becali a declarat că portarul columbian este netransferabil. Apoi, Becali a vorbit şi despre reconfirmarea tehnicianului Jose Peseiro la Rapid: "N-aveau ce face, ce puteau face? Nu găseau, n-aveau antrenor, n-au găsit, ce să facă? Oricum, nu mă interesează Rapid, problema mea e Dinamo, CFR, la ora asta".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici