Gigi Becali: Dacă ar fi după mine l-aş folosi pe Rădoi

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, înaintea plecării spre Italia, că l-ar folosi pe fudaşul Mirel Rădoi în partida cu Fiorentina chiar dacă nu este refăcut după accidentarea la coapsa stângă, dar susţine că titularizarea acestuia depinde şi de antrenorul Marius Lăcătuş.

10 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Dacă ar fi după mine l-aş folosi pe Rădoi

Gigi Becali: Dacă ar fi după mine l-aş folosi pe Rădoi (Imagine: Mediafax Foto)

"Mirel e disperat să joace şi în condiţiile astea ar putea să intre. Dacă ar fi după mine bineînţeles că l-aş băga. Dar acum depinde şi de Marius (n.r. - antrenorul Marius Lăcătuş)", a spus Becali.

Fundaşul Mirel Rădoi s-a accidentat la coapsa stângă în partida pe care echipa naţională a României a disputat-o la 10 septembrie, în deplasare, cu selecţionata Insulelor Feroe în cadrul preliminariilor CM 2010.

Becali este foarte optimist în ceea ce priveşte partida din această seară, despre care spune că nu este chiar atât de grea, chiar dacă Steaua întâlneşte Fiorentina. "Am plecat la atac. Am avut un somn foarte liniştit şi m-am trezit încrezător. Am încredere în forţa echipei noastre şi cred că vom câştiga. Veţi vedea că meciul cu Fiorentina nu va fi atât de greu cum credeţi", a adăugat oficialul stelist.

Gigi Becali a fost însoţit în charterul care a plecat, marţi, de pe terminalul Ţiriac al Aeroportului Henri Coandă, de Ioan Becali, Victor Piţurcă, Viorel Păunescu şi Dumitru Dragomir.

Meciul Fiorentina - Steaua, din etapa a doua a grupei F a Ligii Campionilor, se va disputa, în această seară, de la ora 21.45 şi va fi transmis de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici