Gigi Becali: Dayro Moreno va fi suspendat

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că jucătorul columbian Dayro Moreno va fi sancţionat pentru că nu s-a prezentat la pregătirile echipei şi a precizat că va efectua transferurile solicitate de noul antrenor, Cristiano Bergodi.

14 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Dayro Moreno va fi suspendat

Gigi Becali: Dayro Moreno va fi suspendat (Imagine: Mediafax Foto)

"Bergodi va veni la Steaua, aşa cum ne-am înţeles. Dacă pe Bergodi îl interesează vreun transfer, vine şi mă întreabă pe mine. Am zis că voi face transferuri şi aşa va fi. La Steaua va fi disciplină. Dayro Moreno va fi suspendat, însă eu nu vreau asta, vreau să iau un milion pe el. I-am tăiat din salariu conform legii Becali", a spus patronul stelist, la sport.ro.

El a adăugat că atacantul portughez Antonio Semedo va fi trimis la echipa a doua şi că Sorin Ghionea nu va părăsi echipa. "Semedo o să meargă la echipa a doua. Dacă îl vrea CFR, îl dau imediat cu 300.000, chiar dacă am dat 1,1 milioane pe el. Ghionea nu mai pleacă de la Steaua, la revedere! Doar Goian poate să plece, putem lua bani mai mulţi pe el. Aş vreau eu ca Goian să fi primit oferte din Turcia", a afirmat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici