Gigi Becali îl vrea pe Bergodi la Steaua II

Finanţatorul Gigi Becali a declarat, sâmbătă, într-o emisiune televizată, că tehnicianul Cristiano Bergodi nu mai este demis şi că îi va propune acestuia că antreneze echipa a doua a clubului.

36 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali îl vrea pe Bergodi la Steaua II

Antrenorul Cristiano Bergodi (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Bergodi zici că a înnebunit. Vrea acuma bani în plus. I-am dat 200.000 de euro în două luni, acum vrea prime pentru victoriile din campionat. Din bun simţ putea să nu mai ceară alţi bani, mai zice că mai vrea 6.000 primă la meciurile din Liga I şi 15.000 pentru calificarea în grupele Europa League. Nu-i nimic, nu mai pleacă nicăieri. Nu mai e demis, am foarte mare nevoie de el la echipa a doua. Încă nu a acceptat, dacă nu vrea, să plece la el în Italia", a spus Becali la GSP TV.

Gigi Becali, a declarat, joi, la finalul partidei cu Şerif Tiraspol, scor 0-0, din prima etapă a grupei H a Ligii Europa, că a încheiat colaborarea cu antrenorul Cristiano Bergodi. La pauză, Becali a încercat să intre în vestiarul Stelei, dar a fost împiedicat de Bergodi, ceea ce l-a determinat pe patron să spună că l-a demis pe Bergodi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici