Gigi Becali îl vrea pe Crăciunescu şef la CCA

Finanţatorul grupării FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri seară, că va discuta cu mai mulţi preşedinţi de cluburi pentru a-l impune pe Ion Crăciunescu preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, în caz contrar urmând să existe o "revoluţie a conducătorilor din fotbal".

16 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali îl vrea pe Crăciunescu şef la CCA

Gigi Becali îl vrea pe Crăciunescu şef la CCA (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Grigorescu nu poate să conducă arbitrajul, pentru că un om care este şantajabil nu poate să conducă. Este cel mai şantajabil dintre toţi, eu ştiu de ce, dar nu vreau să spun. Crăciunescu este singurul neşantajabil. Mircea Sandu trebuie să renunţe la ambiţii, să nu mai ţină răutate, noi îl vrem pe Crăciunescu la conducerea CCA. Trebuie să lucreze împreună, pentru că Ion Crăciunescu este singurul care poate să facă arbitraje, care cunoaşte arbitrajul. Nici acesta să nu mai ţină orgoliu cu Mircea Sandu şi să se împace. Este păcat să ţii deoparte un om ca Ion Crăciunescu. Nu comandă Mircea Sandu, mâine (n.r. - joi) mă contactează conducătorii de cluburi ca să mergem la Mircea Sandu. Tu mulgi oile la ora la care îţi spunem noi, nu faci cum vrei tu. Facem revoluţia conducătorilor de fotbal. Nu puteţi să vă jucaţi cu noi, vrem regulile noastre", a spus Gigi Becali la Gsp Tv.

Becali consideră că Sorin Corpodean şi Marcel Savaniu nu mai pot arbitra după ce au fost reţinuţi de procurorii anticorupţie.

"Arbitri care au fost arestaţi nu ar mai trebui să arbitreze niciodată în viaţa lor. Păi cum, mă duce la arest, dar după aia arbitrez iar? Voi face lobby pentru ca nimeni să nu se constituie în parte civilă, pentru ca ei să nu fie condamnaţi totuşi la închisoare", a mai spus Becali.

Vicepreşedintele autosuspendat al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Marcel Lică, şi arbitrii Marcel Savaniu şi Sorin Corpodean au fost aduşi, joi, pentru a doua oară în cursul zilei, la Tribunalul Argeş, unde va fi judecată propunerea procurorilor DNA Piteşti de arestare preventivă a celor trei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici